En rosé laget av hundre prosent nebbiolo fra den beste produksjonssonen for nebbiolo i Piemonte. Dette er en rosé for den ekte vinentusiasten med sin fengslende aromatiske intensitet, gode konsentrasjon og lengde. Ettersom den er laget med de beste nebbiolo-druene fra Barolo-klassifiserte vinmarker og med mer skalluttrekk enn en typisk terasse-rosé kan du med fordel drikke denne vinen til mat og nyte den hele året rundt. Og i motsetning til de fleste roséer blir den til og med bedre etter noen års modning på flaske.
+
Duft og smak
Tydelig og litt utviklet aroma av røde bær, nype og eple, litt fersken, krydder og blomst. Sammensatt og litt fast med god fylde, preg av røde bær, eple og nype, litt urt og krydder.
+
Råmateriale og produksjon
100% Nebbiolo fra Barolo klassifiserte vinmarker.
Tre dagers skallmaserasjon, spontanfermentering,modning på ståltank. Ufiltrert.
+
Servering
Serveringstemperatur: 10-12°C.
Kan drikkes nå og lagres inntil 5 år.
+
Passer til
Pasta, pizza, grillet kylling, svin, skalldyr, spekemat og tapas.